Onze aanpak Praktijkopleiding Kwalificerend MBO3-4 Inloggen studenten   Contact

NEMAS Middel Management NMM
IPMA-D Projectmanagement

Financiële Dienstverlening FD
Financieel Assistent PFA (BKB/BKC)
Praktijkdiploma Boekhouden PDB

Juridisch Secretarieel medewerker

Praktijkopleiding: extra diploma's

Praktijkdiploma’s versterken uw CV
De Praktijkopleidingen van het Kronenburgh Business College zijn gericht op het behalen van diploma’s bij externe exameninstituten zoals NIMA, Associatie voor Examinering, SVMNIVO, WFTNIVO en IPMA.

Deze externe exameninstellingen zetten een standaard binnen het bedrijfsleven. Het niveau van deze examens is heel stabiel. Werkgevers weten dus wat er verwacht mag worden van iemand met deze diploma’s.

Met de praktijkopleidingen van het Kronenburgh Business College bouwt u aan een nog beter CV (curriculum vitae), neemt uw ‘marktwaarde’ nog verder toe. Vaak wordt in vacatures expliciet door werkgevers naar deze diploma’s gevraagd.

Certificering door Kronenburgh
Bij het Kronenburgh Business College volgt u de colleges en de examentraining (waaronder de deelname aan collegetentamens). Daarna doet u dus extern examen bij een van de externe exameninstellingen.

Deelnemen aan de Kronenburgh collegetentamens is een goede examentraining. Indien u een tentamen niet heeft gehaald, krijgt u een herkansing. Voor de behaalde modules ontvangt u een certificaat van het Kronenburgh Business College. Deze certificaten geven weer een vrijstelling binnen onze Beroepsopleidingen en Deeltijd MBO3 en MBO4 opleidingen.

Onze praktijkopleidingen omvatten 4 tot 24 collegedagen. Afhankelijk van de module maakt u ook een of meer opdrachten en is er ook een mondelinge beoordeling. Ook neemt u deel aan het tentamen. Het is stevig aanpakken dus.

Er zijn geen toelatingseisen van toepassing. Wij verzorgen onze opleidingen op havo 4-5 / mbo 3-4 niveau. U moet dus wel kunnen leren!

Lees meer over onze onderwijskundige aanpak.

Welkom bij het Kronenburgh Business College

Geen inloop op