Management Ondernemen MO

Teamleider Projectmanager MBO4

Management Ondernemen MO

Management en Ondernemen
Management en Ondernemen is onze opleidingsrichting voor Projectmanagement, Ondernemen, Management.

Opleider examens van de Associatie (Personeel en Loon)
Opleider voor Examens van de AssociatieDe Nederlandse Associatie voor Examinering is al 75 jaar één van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt voor personeel- en loooadministratie.
Het Kronenburgh Business College is erkend opleider voor de Examens van de Associatie. Dit betekent dat wij voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, continuïteit en onafhankelijkheid. Onze praktische opleidingen sluiten direct aan op de Associatie Examens. Ook ons lesmateriaal is speciaal op de Associatie Examens afgestemd. Onze docenten uit de praktijk verzorgen ook examentraining: een prima voorbereiding op uw Associatie Examen.

Opleider examens van de IPMA Certificering
Kronenburgh is opleider IPMA examensVanaf 1 januari 2015 is IPMA Certificering is het certificeringsorgaan van de vereniging IPMA Nederland. Een IPMA Certificaat staat voor bewezen projectmanagement competenties en ervaring.

Het Kronenburgh Business College is erkend opleider voor de Examens van IPMA Certificering. Dit betekent dat wij voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, continuïteit en onafhankelijkheid. Onze praktische opleidingen sluiten direct aan op de IPMA Examens. Ook ons lesmateriaal is speciaal op de IPMA Examens afgestemd. Onze docenten uit de praktijk verzorgen ook examentraining: een prima voorbereiding op uw IPMA Examen.

Geïntegreerde opleidingen
De Praktijkopleiding IPMA-D is geïntegreerd binnen onze Beroepsopleiding KBC en onze kwalificerende MBO opleiding Teamleider Projectleider. U volgt dus de beroepsopleiding of kwalificerende mbo opleiding inclusief de praktijkopleiding.

Opleidingsvariant
Focusmodule: kies de module uit onze opleiding die u volgen wilt. Stel zo uw eigen opleiding samen.
Praktijkopleiding: opleiding met externe examinering.
Kwalificerend MBO: erkende MBO 2, 3 of 4 opleiding Beroepsopleiding KBC: als kwalificerend MBO, maar zonder stage BPV, zonder eindexamen, zonder Nederlands, Engels en Rekenen.