Onze aanpak Praktijkopleiding Kwalificerend MBO3-4 Inloggen studenten   Contact

Juridische Dienstverlening JD

Juridische DienstverleningJuridische Dienstverlening is onze opleidingsrichting voor ondersteunende functies binnen de makelaardij, het notariaat, de advocatuur, de rechtbank en en andere (overheids)instellingen met juridische afdelingen.

Opleider examens van de Associatie (Juridisch)
Opleider voor Examens van de AssociatieDe Nederlandse Associatie voor Examinering is al 75 jaar één van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende juridische arbeidsmarkt.
Het Kronenburgh Business College is erkend opleider voor de Examens van de Associatie. Dit betekent dat wij voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, continuïteit en onafhankelijkheid. Onze praktische opleidingen sluiten direct aan op de Associatie Examens. Ook ons lesmateriaal is speciaal op de Associatie Examens afgestemd. Onze docenten uit de praktijk verzorgen ook examentraining: een prima voorbereiding op uw Associatie Examen.

Geïntegreerde opleidingen
De Praktijkopleiding Juridische Vaardigheden is geïntegreerd binnen onze juridische Beroepsopleidingen KBC en onze juridisch kwalificerende MBO opleidingen. U volgt dus de beroepsopleiding of kwalificerende mbo opleiding inclusief de opleiding Juridische Vaardigheden.

Opleidingsvariant
Focusmodule: kies de module uit onze opleiding die u volgen wilt. Stel zo uw eigen opleiding samen.
Praktijkopleiding: opleiding met externe examinering.
Kwalificerend MBO: erkende MBO 2, 3 of 4 opleiding Beroepsopleiding KBC: als kwalificerend MBO, maar zonder stage BPV, zonder eindexamen, zonder Nederlands, Engels en Rekenen.

Geen inloop op

Kom naar de opendag