Onze aanpak Praktijkopleiding Kwalificerend MBO3-4 Inloggen studenten   Contact

Intercedent Uitzendbureau MBO4
Salarisadministrateur MBO4

Human Resources HR

Human ResourcesHuman Resources is onze opleidingsrichting voor ondersteunende functies binnen de afdeling personeelszaken en salarisadministratie. Maar ook een functie als Intercedent bij een uitzend- of wervings-/ en selectiebureau.

Opleider examens van de Associatie (Personeel en Loon)
Opleider voor Examens van de AssociatieDe Nederlandse Associatie voor Examinering is al 75 jaar één van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt voor personeel- en loonadministratie.
Het Kronenburgh Business College is erkend opleider voor de Examens van de Associatie. Dit betekent dat wij voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, continuïteit en onafhankelijkheid. Onze praktische opleidingen sluiten direct aan op de Associatie Examens. Ook ons lesmateriaal is speciaal op de Associatie Examens afgestemd. Onze docenten uit de praktijk verzorgen ook examentraining: een prima voorbereiding op uw Associatie Examen.

Geïntegreerde opleidingen
De Praktijkopleiding Medewerker Personeel, Organisatie en Communicatie MPZ, Basiskennis Loonadministratie BKL, Praktijkdiploma Loonadministratie zijn geïntegreerd binnen onze Beroepsopleidingen KBC en onze kwalificerende MBO opleidingen Human Resources en/of Salarisadministratie. U volgt dus de beroepsopleiding of kwalificerende mbo opleiding inclusief de praktijkopleiding.

Opleidingsvariant
Focusmodule: kies de module uit onze opleiding die u volgen wilt. Stel zo uw eigen opleiding samen.
Praktijkopleiding: opleiding met externe examinering.
Kwalificerend MBO: erkende MBO 2, 3 of 4 opleiding Beroepsopleiding KBC: als kwalificerend MBO, maar zonder stage BPV, zonder eindexamen, zonder Nederlands, Engels en Rekenen.

Geen inloop op

Kom naar de opendag