Financile Dienstverlening FD

Financieel Assistent PFA (BKB/BKC)
Praktijkdiploma Boekhouden PDB
Moderne Bedrijfsadministratie MBA
Wft Basis Financële Dienstverlening
Wft Schade Particulier
Wft Schade Zakelijk
Wft Vermogen
Wft Inkomen

Financieel Adm. Medewerker KBC
Junior Assistent-accountant KBC
Bedrijfsadministrateur KBC
Klantmedewerker Bancair, Schade
   Vermogen of inkomen KBC

Financieel Adm. Medewerker MBO3
Junior Assistent-accountant MBO4
Bedrijfsadministrateur MBO4
Klantmedewerker Bancair, Schade
     Vermogen of inkomen MBO4

Financiële Dienstverlening FD

Financiële DienstverleningFinanciële Dienstverlening is onze opleidingsrichting voor Financiële Administratie, Salarisadministratie, Bancair en Verzekeringen.

Opleider examens van de Associatie (Financieel)
Opleider voor Examens van de AssociatieDe Nederlandse Associatie voor Examinering is al 75 jaar één van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende financieel administratieve arbeidsmarkt.
Het Kronenburgh Business College is erkend opleider voor de Examens van de Associatie. Dit betekent dat wij voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, continuïteit en onafhankelijkheid. Onze praktische opleidingen sluiten direct aan op de Associatie Examens. Ook ons lesmateriaal is speciaal op de Associatie Examens afgestemd. Onze docenten uit de praktijk verzorgen ook examentraining: een prima voorbereiding op uw Associatie Examen.

Opleider examens WFT NIVO (Bancair - Verzekeringen)
Kronenburgh is Opleider WFT NIVOWFTNIVO staat al jarenlang bekend als het "no-nonsense" examenbureau dat de Wft-modules examineert.
Kronenburgh gebruikt het lesmateriaal van Consis
Het Kronenburgh Business College is erkend opleider voor de Examens van WFT NIVO. Wij gebruiken het lesmateriaal van uitgeverij Consis, dat weer optimaal aansluit op de examens van WFT NIVO. Het lesmateriaal onderscheidt zich in heldere schrijfstijl.

Geïntegreerde opleidingen
De Praktijkopleidingen voor de Associatie examens en WFT NIVO examens zijn geïntegreerd binnen onze Beroepsopleidingen KBC en onze kwalificerende MBO3-4 opleidingen. U volgt dus de financiële beroepsopleiding of kwalificerende mbo opleiding inclusief bijvoorbeeld Financieel Assistent (BKB-BKC), Praktijkdploma Boekhouden PDB, Basiskennis Loonadministratie BKL, Praktijkdiploma Loonadministratie PDL. Of u volgt de opleiding Klantadviseur Bancair-Verzekeringen inclusief WFT Basis, WFT Schade verzekeringen Particulier of Zakelijk.

Opleidingsvariant
Focusmodule: kies de module uit onze opleiding die u volgen wilt. Stel zo uw eigen opleiding samen.
Praktijkopleiding: opleiding met externe examinering.
Kwalificerend MBO: erkende MBO 2, 3 of 4 opleiding Beroepsopleiding KBC: als kwalificerend MBO, maar zonder stage BPV, zonder eindexamen, zonder Nederlands, Engels en Rekenen.