Onze aanpak Praktijkopleiding Kwalificerend MBO3-4 Inloggen studenten   Contact

Commerciele Binnendienst MBO3
Junior Accountmanager MBO4

Commerciƫle Economie CE

Commerciƫle EconomieCommerciƫle Economie is onze opleidingsrichting voor Sales and Accountmanagement.

Het Kronenburgh Business College is Education Partner van NIMANIMA
NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing, opgericht in 1966, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing, communicatie en sales. NIMA ondersteunt professionals en geeft met examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Het doel van NIMA is om voor iedere salesman via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Education Partner
Het Kronenburgh Business College is NIMA Education Partner. Dit betekent dat wij nauw samenwerken met NIMA en dat wij voldoen aan de gestelde eisen van NIMA op het gebied van kwaliteit, continuĆÆteit en onafhankelijkheid. Onze praktische opleidingen sluiten direct aan op de NIMA Examens. Ook ons lesmateriaal is speciaal op de NIMA Examens afgestemd. Onze docenten uit de praktijk zijn professioneel ook weer actief binnen NIMA. Bovendien zijn onze opleiders allemaal in het bezit van het meest actuele lesmateriaal en oefenexamens waarmee zij optimaal voorbereiden op uw NIMA Examen.

Examinering door de Associatie (Sales)
Opleider voor Examens van de AssociatieNIMA heeft de examinering van de Salesopleidingen uitbesteed aan de Nederlandse Associatie voor Examinering. Het Kronenburgh Business College is ook erkend opleider voor de Examens van de Associatie.

GeĆÆntegreerde NIMA opleiding
De Praktijkopleiding NIMA Sales A is ook geĆÆntegreerd binnen onze Beroepsopleiding KBC en onze kwalificerende MBO4 opleidingen Junior Accountmanager. U volgt dus de beroepsopleiding of mbo opleiding inclusief de NIMA Sales A opleiding.

NIMA Marketing
Kijk voor de praktijkopleidingen NIMA Marketing bij de opleidingsrichting Marketing Media.

Opleidingsvariant
Focusmodule: kies de module uit onze opleiding die u volgen wilt. Stel zo uw eigen opleiding samen.
Praktijkopleiding: opleiding met externe examinering.
Kwalificerend MBO: erkende MBO 2, 3 of 4 opleiding Beroepsopleiding KBC: als kwalificerend MBO, maar zonder stage BPV, zonder eindexamen, zonder Nederlands, Engels en Rekenen.

Geen inloop op

Kom naar de opendag