Home Focusmodule Beroepsopleiding KBC Incompany opleiden   Inschrijven
Onze aanpak Praktijkopleiding Kwalificerend MBO3-4 Inloggen studenten   Contact


Beroepsopleiding KBC

Management en Ondernemen MO
Teamleider Projectmanager

Financiële Dienstverlening FD
Financieel Adm. Medewerker
Junior Assistent-accountant
Bedrijfsadministrateur
Klantmedewerker Bancair, Schade
   Vermogen of Inkomen

Commerciële Economie CE
Commerciele Binnendienst
Junior Accountmanager
Marketing en Communicatie
Online Marketeer
International Business

Vastgoedmanagement VM
Assistent Makelaar

Secretariële Dienstverlening SD
Secretaresse
(Directie)secretaresse

Human Resources HR
Human Resource Management
Intercedent Uitzendbureau
Salarisadministrateur

Juridische Dienstverlening JD
Juridisch Dienstverlener

< Terug naar hoofdmenu
 

     
 
 
Beroepsopleidingen KBC: voor vakmanschap

Beroepsopleidingen
Specialiseren in een specifieke beroepsrichting
De Beroepsopleidingen van het Kronenburgh Business College komen voor een groot deel overeen met onze Deeltijdopleiding MBO3 en MBO4. Echter, u hoeft geen BPV (stage) opdrachten te maken, geen opdrachten ‘Loopbaan Burgerschap’ te maken, geen keuzedelen te volgen en geen examen (proeve van bekwaamheid) te doen. Het programma omvat alleen de beroepsspecifieke modules; de generieke modules (Nederlands, Engels en Rekenen) komen te vervallen. U hoeft niet werkzaam te zijn in een voor de opleiding relevante functie (baan).
Een beroepsopleiding is ook heel geschikt wanneer u naar een ander werkveld wilt overstappen, of uzelf verder wilt kwalificeren binnen uw huidige functie.
Wanneer u reeds een MBO3 of 4 opleiding of HBO opleiding heeft afgerond, is het niet nodig opnieuw een MBO examenprogramma te volbrengen om uw werk- en denk-niveau aan te tonen; juist dan is een beroepsopleiding van het Kronenburgh Business College een goede optie.

Er zijn geen toelatingseisen van toepassing. Wij verzorgen onze opleidingen op HAVO 4/5. U moet dus over de juiste studievaardigheden beschikken.  

In één of 1,5 jaar
Onze Beroepsopleidingen duren in principe anderhalf jaar. De eerstejaarscolleges zijn op de dinsdag. De tweedejaars colleges zijn op de donderdag. Zo is het mogelijk om in het tweede collegejaar nog colleges te volgen uit het eerste collegejaar wanneer een module niet is behaald. Het is ook mogelijk om zowel de eerstejaars als de tweedejaars colleges te volgen. U rond de opleiding dan in 1 jaar af.  

Diplomering door het Kronenburgh Business College
U verkrijgt voor de behaalde modules een certificaat. Deze certificaten geven weer een vrijstelling binnen onze Deeltijd MBO3 en MBO4 opleidingen. Wanneer u alle modules heeft behaald, komt u in aanmerking voor het Kronenburgh Beroepsdiploma. Met dit Kronenburgh instituutsdiploma toont u aan dat u zich nadrukkelijk heeft bekwaamd in een specifieke beroepsrichting.  

Optioneel meer diploma’s
Binnen de Beroepsopleiding zijn meestal één of meer Praktijkopleidingen geïntegreerd. Hiervoor kunt u aanvullende diploma’s halen bij externe examenbureau’s. Met deze extra diploma’s bouwt u aan een nog beter CV (curriculum vitae), neemt uw ‘marktwaarde’ nog verder toe en maakt u voor werkgevers het verschil!

Lees meer over onze onderwijskundige aanpak.Welkom bij het Kronenburgh Business College

Dinsdagavond - Inloopavond:
Openavond
Wekelijks binnenlopen
tussen 19.00 en 21.00

Geen inloop op
23 januari

Kom naar de opendag
op 27 januari

Bekijk de digitale
Opleidingengids

Bestel de

gids in print


THINK - ACT - GROW:
Ontwikkel jezelf


Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)