Kies voor:

Incompany opleiding

Inschrijven Kwalificerend MBO

Kronenburgh Business College1. Kennismaking / Intake
We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek (intake). We bespreken dan vrijblijvend je opleidingsmogelijkheden. (Zonder kennismaking is inschrijven niet mogelijk).
Dinsdagavond > Inloopavond.

U kunt ook al vragen telefonisch 070-3998806 of per e-mail stellen info@bc-kronenburgh.nl

2. Aanmelden
Stuur het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier (in Word of als PDF) per post (originele handtekeningen zijn noodzakelijk).

Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden (en bijbehorende gedragscode) waarmee wij werken: opgesteld door onze koepelorganisatie: NRTO.

3. Identiteit
Lever in:
- een kopie van het paspoort of een kopie van de identiteitskaart (kopie van voor- en achterzijde kanten) en
- 1 actuele pasfoto.

4. Vorige opleiding
Lever in: een kopie van de relevante diploma's en cijferlijsten.

5. BPV overeenkomst
De overeenkomst Beroepspraktijkvorming ondertekenen door werkgever en student (tevens op elke pagina van paraaf voorzien). We ontvangen graag het origineel ondertekende document in onze brievenbus.
Moet je nog solliciteren op een werkplek? Dan geeft bijgaande  document BPV voor werkgevers een goed beeld.

6. Onderwijsovereenkomst
Lever in per post (originele handtekeningen zijn noodzakelijk): een ondertekende Onderwijsovereenkomst en verklaar je daarmee akkoord met de algemene voorwaarden (en bijbehorende gedragscode) die zijn opgesteld door onze koepelorganisatie: NRTO.

Pas nadat ook Kronenburgh de onderwijsovereenkomst heeft getekend en als PDF naar u heeft teruggestuurd / heeft aangereikt, bent u ingeschreven. Een aanmelding is dus nog geen inschrijving.

(De onderwijsovereenkomst kan pas worden getekend nadat de BPV overeenkomst ook door Kronenburgh is getekend. Zonder deze twee documenten kunt u de opleiding wel volgen, maar dan als beroepsopleiding.)

6.a Bijlage Keuzedeel
Het keuzedeel is een keuzevak. Kies het onderstaande formulier, vul je keuze in en lever het ondertekende formulier in als bijlage bij de onderwijsovereenkomst:
- MBO2;
- MBO3;
- MBO4.

7. Betaling
Voor de betaling ontvangt u een factuur.

Studystore8. Bestel Boeken
Bestel de boeken bij de Studystore.

Welkom bij het Kronenburgh Business College