Home Focusmodule Beroepsopleiding KBC Incompany opleiden   Inschrijven
Onze aanpak Bedrijfsopleiding Kwalificerend MBO Inloggen studenten   Contact


Kies voor:

Focusmodule

Bedrijfsopleiding

Beroepsopleiding

Kwalificerende
MBO3 en 4 opleiding


Incompany opleiding
 

     
 
 
Onze onderwijskundige aanpak

Onderwijskundige aanpakKwalitatief hoogwaardig onderwijs
Het Kronenburgh Business College staat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs op MEAO/MBO+ niveau. Wij hechten aan een goede balans tussen kennisoverdracht en toepassen in de praktijk. Een diploma krijgt u bij ons niet cadeau. Wanneer u een diploma van het Kronenburgh Business College verkrijgt, betekent dit dat u uw vak verstaat; een professional bent! Daarom wordt een diploma of certificaat van het Kronenburgh Business College ook zo gewaardeerd door werkgevers.

Opleidingspartner van het bedrijfsleven
Het Kronenburgh Business College is opleidingspartner van het bedrijfsleven. Wij leiden op voor functies in de volgende richtingen: Commerciële Economie, Financiële Economie, Internationale Economie, Juridische Economie, Personele Economie, Secretariële Economie, Vastgoed Economie en Managerial Economics. Werkgevers zijn bestuurlijk bij Kronenburgh betrokken en sturen direct op kwaliteit en inhoud van het onderwijs.

Onze docenten werken zelf ook in de praktijk
Als particulier opleidingsinstituut kunnen wij de beste docenten selecteren. Onze docenten zijn zelf ook werkzaam in de praktijk en hebben er plezier in om deze praktijkervaring met u te delen. Zo wordt de module Boekhouden verzorgd door een docent die in het dagelijks leven boekhouder is en wordt de module vormgeving verzorgd door een grafisch gormgever. Zo zorgen we er voor dat we niet blijven hangen in alleen de theorie uit de boeken, maar weten we de vertaalslag te maken naar hoe het werkelijk gaat in de praktijk.  
 
Think - Act - Grow
Tijdens de colleges staat steeds één vak / module centraal. Zo kunnen we goed de diepte in bij het behandelen van de theorie (Think). Naast het behandelen van de theorie, oefenen we ook in het toepassen in de praktijk. Op uw werk gaat u hier mee verder (Act). Met elke nieuwe collegedag en elke nieuwe module zetten we samen weer een stap om uit te groeien tot die beroepsbeoefenaar waar het bedrijfsleven op zit te wachten (Grow) en bekronen we dit met een waardevol Kronenburgh diploma of certificaat.  

Tot prestaties komen binnen een heldere structuur
Wekelijks bent u 1 collegedag aanwezig. Onze collegetijden zijn van 13.30 tot 20.50 uur; 3 college-uren in de middag (tijdens werktijd) en na een pauze nog 3 college-uren in de avond (in eigen tijd). Een opleiding doen is zo goed te combineren met werk en privé.
Na elk werkcollege volgt 10 minuten pauze. Na de eerste 3 werkcolleges is er een grote pauze en maken veel studenten een wandeling door het centrum van Den Haag.
Om u goed voor te bereiden op de moduletentamens starten we elke nieuwe collegedag met een kick-off toets (uitgezonderd de eerste collegedag van een module). Zo weet u of u de leerstof beheerst, maar ook onze docenten weten zo wie nog een duwtje in de rug nodig heeft. Zo voorkomen we ook dat al het leerwerk doorschuift naar het tentamen. Wij verzorgen klassikaal onderwijs met natuurlijk ook praktische onderdelen en examentrainingen. Tussen de collegedagen werkt u aan praktijkopdrachten.
Wij zijn best ‘schools’. Wij verwachten echt dat opdrachten worden gemaakt en u steeds aanwezig bent. Hier spreken wij u ook professioneel op aan!

Kronenburgh is geen leerfabriek
Wij werken met collegegroepen van gemiddeld 5 tot 20 studenten. We kennen elkaar en weten elkaar te vinden. Bij vragen loopt u gewoon binnen bij de collegedirecteur en / of de studiebegeleider. De docent is er tijdens de werkcolleges om al uw vragen te beantwoorden. Maar ook tussen de collegedagen door is het mogelijk vragen aan de docent te stellen. Bij Kronenburgh doen we niets liever dan u naar de eindstreep te begeleiden en u het felbegeerde Kronenburgh certificaat of diploma te overhandigen.

Wij bieden kansen
Wanneer u een module niet heeft behaald, krijgt u een herkansing. Mocht u het tentamen dan nog niet gehaald hebben, dan kunt u hertentamens inkopen. Zo werken we ook bij de beoordeling van opdrachten en mondelinge tentamens. We bieden veel kansen, maar leggen de lat nooit omlaag zodat u, na het verkrijgen van het diploma, echt aan de verwachtingen van het bedrijfsleven zult voldoen. Als ‘Kronenburger’ maakt u de verwachting waar!  

Medestudenten met ambitie geven inspiratie
Wanneer u kiest voor een opleiding bij het Kronenburgh Business College heeft u besloten een nieuwe stap te zetten. U wilt zich verder kwalificeren in het beroep waarin u reeds werkzaam bent, u wilt werken aan een volgende stap in uw carrière of wilt zich juist kwalificeren in een nieuwe richting. Hoe dan ook, u heeft ambitie en dan bent u welkom bij Kronenburgh. Naast ambitie brengen medestudenten ook de nodige ervaring in. Tezamen met ook de inbreng van de docent, doet u zo tijdens de collegedagen veel inspiratie op. Het Kronenburgh Business College staat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Een diploma krijg je bij ons niet cadeau.
 
Geschillencommissie NRTOKwaliteit
Het Kronenburgh Business College is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO): koepel voor particuliere opleiders. Wij hanteren ook de algemene voorwaarden en de gedragscode van de NRTO.

Het Kronenburgh Business College werkt volgens de kaders van de onderwijsinspectie en heeft haar kwaliteitssysteem binnen deze kaders vormgegeven. Een klacht van een student wordt eerst kenbaar gemaakt bij de directie met de intentie er samen uit te komen.
Bij het indienen van een formele klacht werken wij conform de klachtenprocedure van de NRTO inclusief de daarbij behorende geschillencommissie. Hierbij dient te worden opgemerkt dat bij Deeltijd MBO3 - 4 Opleidingen eerst gewerkt wordt volgens de onderwijsexamenregeling (OER) en het studentenstatuut die beschikbaar zijn via het intranet. Daarna kan alsnog worden teruggevallen op de klachtenprocedure van de NRTO.

Het Kronenburgh Business College is erkend door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen onder het nummer 30HM.
Het Kronenburgh business College is door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Het Kronenburgh Business College mag het NRTO-Keurmerk voeren.
Het Kronenburgh Business College is NIMA Education Partner.
Het Kronenburgh Business College is opleider voor de examens van de Nederlandse Associatie voor Examinering
Het Kronenburgh Business College is opleider voor SVM NIVO (examenbureau vastgoedbranche) en en WFT NIVO.(examenbureau voor financiële dienstverlening).

Informatie over onze opleidingen wordt ook vermeld bij: http://www.springest.nlhttp://www.roc.nl, http://www.leer-rijk.nl, http://www.mbostart.nl,


Kronenburg BeroepsopleidingenWie wij zijn
De eigenaren van het Kronenburgh Business College zijn onderwijskundigen en bedrijfskundigen met meer dan 25 jaar ervaring in het opleiden en ontwikkelen van medewerkers van bedrijven en organisaties. Wij genieten ervan hoe mensen groeien tijdens de opleiding en als vakman ons diploma in ontvangst nemen: onze TROTS.


Welkom bij het Kronenburgh Business College
Dhr. drs P.S.C. Janssen MBA
collegedirecteur

Dinsdagavond - Inloopavond:
Openavond
Wekelijks binnenlopen
tussen 19.00 en 21.00
Nu online zoom meeting: mail tijd en e-adres naar info@kronenburgh.nl en je ontvangt een uitnodiging.

Bekijk de digitale
Opleidingengids:
Beroepsopleidingen/
Kwalificerend MBO


Bestel gids in print
Beroepsopleidingen/
Kwalificerend MBOBekijk de digitale
Opleidingengids:
Bedrijfsopleidingen

Bestel gids in print

BedrijfsopleidingenTHINK - ACT - GROW:
Ontwikkel jezelf


Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)